Aanmelden Trainingsstage Monte Gordo 2016-2017

Beste atleet, atlete!

Wat leuk dat je hebt besloten om je aan te melden voor de hardloopvakantie/trainingsstage Monte Gordo 2016/2017. We vertrekken op 26 december van Schiphol en komen terug op 6 januari (het vluchtschema is nog niet openbaar). We verblijven, net als vorig jaar, in vier sterren hotel Alba. De kosten bedragen 770 Euro per persoon voor: vlucht, transfer van en naar het hotel, hotel, ontbijt, begeleiding, origineel hardloop T-shirt, fysio/massage, toegang tot de baan, coole after video, en natuurlijk de begeleiding van twee coaches (Wilfred van Holst en ikzelf). De video wordt dit jaar gemaakt door Lorenzo van Galen: hij geeft een camera mee om alles vast te leggen en komt misschien zelf ook nog een dagje filmen. Wilfred doet een loopanalyse tijdens de eerste twee dagen zodat we goed in beeld hebben waar we de overige 10 dagen aan kunnen werken. Daarnaast zal ik dit jaar 2-3 presentaties houden over onderwerpen die jullie mogen aankaarten (denk bijvoorbeeld aan pieken op het juiste moment, het geheim van trainingsschema's en de kracht van voeding/rust). Twee maanden voor vertrek krijg je een mailtje met een verzoek om twee onderwerpen te kiezen uit een lijst, hier zal ik een presentatie over houden van +- 60 minuten tijdens de stage.

Vul onderstaand formulier a.u.b. zo goed en zo spoedig mogelijk in, dan heb jij alvast je plekje gereserveerd. Vol = Vol! Is er slechts ruimte voor 30 atleten.

Na je aanmelding krijg je een verzoek om voor eind juni een aanbetaling te doen van 400 Euro, de overige 370 euro moet voor 15 november overgemaakt worden. Je mag er natuurlijk voor kiezen om het hele bedrag in 1 keer over te maken.

Naam (Achternaam, Voornaam)
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Geslacht
Vereist antwoord

Geboortedatum
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Adres (straatnaam + nummer, postcode, plaatsnaam
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Telefoonnummer
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Email adres
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Maat shirt
Vereist antwoord

Naam en telefoonnummer contactpersoon in geval van nood
Vereist antwoord

250 tekens resterend

Schrijf uw vraag hier...

1500m
5000m
10km
21.1km
42.2km
PR's
1500m 5000m 10km 21.1km 42.2km
Season Best
1500m 5000m 10km 21.1km 42.2km
Doel komend seizoen
1500m 5000m 10km 21.1km 42.2km

Heb je blessures gehad het afgelopen jaar? Beschrijf deze hier
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Heb je medische achtergrond informatie dat nuttig is voor ons om te weten?
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Hoe vaak train je momenteel per week? Voeg toe... (duurloop, tempo, interval, wedstrijd?
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Bij wie wil je graag op de kamer (kamer voor jezelf is mogelijk tegen een meerprijs van 150 Euro)
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Vertel aub iets over jezelf. De andere atleten krijgen dit te lezen...
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Algemene voorwaarden

1.Je bent zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in bezit te zijn van een geldig paspoort en eventueel benodigde visa, voor Portugal is geen visa nodig. Wel is het noodzakelijk om tijdig te controleren dat je paspoort niet afloopt tijdens de vakantie. Er geldt voor Portugal geen bindend advies voor vaccinaties of allergie prikken te ondergaan voorafgaand aan de reis. Mocht je toch een allergische reactie ondergaan tijdens de vakantie zal een van de reisleiders (Paul of Stella) je meenemen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

2.Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering en annuleringsverzekering. Wij adviseren gebruik te maken van: http://www.independer.nl/reisverzekering/intro.aspx en http://www.independer.nl/reisverzekering/info/annuleringsverzekering.aspx

3.Je bent tijdens de hardloopvakantie tot niets verplicht. Je ontvangt tijdig een programma van alle activiteiten waaraan je kan deelnemen. Deelname aan de trainingen is op eigen risico, wel zullen Paul & Wilfred je zo goed mogelijk begeleiden tijdens de loop en/of krachttrainingen (Anouk). We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele blessures (die proberen we natuurlijk zo goed mogelijk te voorkomen). De fysio zal tijdens de stage er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je blessurevrij kan sporten.

4.Indien er tijdens de reis iets gebeurd waarmee je het niet eens bent of waarover je een klacht hebt kun je deze direct met Paul oplossen. Bij terugkomst volgt wederom een evaluatie.

5.De reis gaat van start op 26 december 2016 en zal duren tot 6 januari 2017. Het vertrekpunt is Schiphol.

6.Zodra je het inschrijfformulier hebt ingevuld en teruggestuurd hebt bevestig je je deelname aan de reis en de betaling van 770,- Euro. De betaling is inclusief reis, ontbijt, vervoer van/naar vliegveld, functioneel hardloopshirt met opdruk, hotel, video analyse, schema. Het is exclusief eventuele deelname aan een dagreis naar Lissabon (39 Euro) en exclusief een vrijwillige trainersbijdrage (50 Euro). Informatie betreffende een dagtrip naar Lissabon volgt later.

7.Zorg dat je belangrijke telefoonnummers bij je hebt en bewaar kopieën van polissen, creditcards, reispapieren, etc. Laat in het buitenland bij verlies of diefstal van waardevolle papieren de politie altijd proces verbaal opmaken.

8.Het is toegestaan om een rugzak en een extra handbagage mee te nemen tijdens de reis. Na het boeken van de tickets krijg je de voorwaarde voor de vlucht toegestuurd. Je mag een koffer/tas inchecken van maximaal 15 kilo.

9.Klachten worden onmiddellijk tijdens de reis opgelost, je hoeft alleen maar bij Paul op de deur te kloppen.

10.Paul is niet verantwoordelijk voor medische kosten, blessures of ziekte tijdens de vakantie.

Door de box hieronder aan te vinken ga je akkoord met de algemene voorwaarden (lees deze ajb even goed door)!
Vereist antwoord

Bedankt voor je aanmelding voor de trainingsstage/hardloopvakantie Monte Gordo 2016-2017! Je gaat (voor velen weer) een onvergetelijke tijd tegemoet. Mocht je vragen hebben, stuur dan een mailtje naar paul@aboutrunning.nl