LET OP:Dit is een enquête voorbeeld, ingediende antwoorden worden NIET bewaard. Wilt u de enquête invullen, klik hier.

ZOOOM leden enquete

Enquête beëindigd.

Beste Zooom leden, Zooom organiseert diverse activiteiten, waaronder netwerkborrels en thema-avonden. Om te peilen of de activiteiten nog voldoen aan de vraag c.q. de behoefte van jou als lid vragen we om je mening. Welke onderwerpen en activiteiten hebben jouw interesse; wie wil je spreken? Heb je behoefte aan een andere invulling van de huidige activiteiten? Graag nodigen we je hierbij uit jouw mening en input te geven via onderstaande enquete.

Het invullen kost slechts enkele minuten. De enquete is volledig anoniem.

1. Thema avonden / masterclasses

De thema avonden worden georganiseerd bij INoffice. De invulling bestaat uit twee delen, te weten een kennis-item en een inspiratie-item, gevolgd door een informele afsluiting. Op een van de masterclasses willen we een bekende spreker uitnodigen.

1 Welke onderwerpen wil je behandeld zien onder het blokje ‘kennis’?

2 Welke onderwerpen wil je behandeld zien onder het blokje ‘inspiratie’?
Vereist antwoord

3 Welke soort sprekers heeft je voorkeur? (Denk aan bekende Nederlanders, of juist kennis gerichte deskundigen, plaatselijke bekenden of kennis van leden.)
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

2. ZZP Café
In 2015 zijn we gestart de netwerkborrels meer inhoud te geven. De opzet is om elkaar (beter) te leren kennen en te kunnen afstemmen wat je voor elkaar kunt betekenen. Kun jij de ambassadeur zijn voor de ander? Wat kan de ander voor jou doen? Kunnen jullie wat met/voor elkaar doen in samenwerking? Om meer voor en met elkaar te kunnen doen moeten we op zakelijk gebied meer van elkaar weten. Om dit te realiseren willen we een aantal zaken oppakken.

4 Welk van deze mogelijkheden heeft je voorkeur? (meer keuzes mogelijk)
Vereist antwoord

3. Ledenwerving

Het bestuur streeft ernaar om eind van 2015 ruim 150 leden te hebben. Een constante groei is nodig doordat er een flink verloop is (ZZP-ers worden werkgever, stoppen en gaan in loondienst, verhuizen of willen weer eens wat anders) Daarnaast is er in Woerden veel potentieel. Een grotere vereniging betekent ook meer opkomst bij de activiteiten, dus meer gelegenheid om te netwerken.

5 Welke suggesties heb jij om deze groei te realiseren?
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

4. Algemeen

Tenslotte willen we je de mogelijkheid bieden om jouw opmerkingen en suggesties te geven over de activiteiten van Zooom. Zijn er zaken die je mist? Wat zijn jouw verwachtingen t.a.v. de activiteiten (frequentie, invulling)?

Wat is jouw reden om naar een borrel/ZZP Cafe te komen?

Zou je zelf meer willen/kunnen bijdragen aan ZOOOM? Zo ja,waar denk je aan?


Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen!

6 Jouw opmerkingen en suggesties:
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

Hartelijk dank voor je medewerking! We zullen in de Nieuwsbrief een terugkoppeling geven op de uitkomsten en uiteraard zullen de resultaten gebruikt worden voor de komende activiteiten.