1. Kdekoliv v aplikaci klikněte na ikonku hamburgeru a potom na odkaz Můj účet.



2. Dostanete se do sekce Můj účet – Nastavení. Sjeďte až úplně dolů na stránce a tam v sekci Zrušit účet klikněte na odkaz.



3. V otevřeném okně vložte platné heslo k účtu a zaškrtněte volbu Potvrzuji. Poté klikněte na tlačítko SMAZAT.


055