1. Bármely alkalmazásban kattintson a hamburger ikonra, majd kattintson a Saját fiók elemre.



2. A Fiókbeállítások szekcióba jut. Menjen jobbra az oldal aljára, és kattintson a Fiók törlése hivatkozásra.



3. A megnyitott ablakban írja be a fiókja jelszavát és válassza a Megerősítés opciót... majd kattintson a TÖRLÉS gombra.



FIGYELEM: A fiók törlése előtt győződjön meg róla, hogy törölte a fiókja automatikus előfizetése megújítását. A fizetések nem függnek a fiók használatától, és törlése nem törli az előfizetést.

055