Az előfizetés bármikor törölhető:


1. Rákatinthat a fizetésiprocesszorunk (cleverbridge AG) álltal küldött emailben található linkre.



2. Vagy a Saját Fiók-ban, a Fizetések lapon kattintson az Előfizetéstörlése hivatkozásra.



  • Az Ön jelenlegi prémium szolgáltatásai mindaddig aktívak maradnak, amíg Ön feliratkozott rájuk, és utána már automatikusan nem hosszabbodnak meg.
  • A jelenlegi prémium szolgáltatások nem törlődnek. Amikor lejár a szolgáltatás, fiókja automatikusan INGYENES fiókra vált.

059