A Survio automatikusan ismétlődő fizetési megoldást használ, amely a felhasználó számára nem okoz problémát tekintettel a szolgáltatás megszakítására.


Amennyiben meg szeretné szüntetni prémium szolgáltatását az előfizetését meg kell szüntetnie.


Az éppen futó prémium szolgáltatása az aktuális fizetési intervallum lejárata után szűnik meg. Amennyiben az előfizetését nem aktiválja újra felhasználói számlája lejár. 


Ez mit jelent?

  • A kérdőívekkel történő munka bonyolultabbá válik, mert számlája automatikusan FREE típusúvá válik (alap csomag).
  • A prémium szolgáltatás funkciói nem lesznek elérhetőek.
    A csomaglista oldalon győződjön róla mely funkciók nem lesznek elérhetőek prémium szolgáltatásának lejárata után. Átmenet a PERSONAL, BUSINESS, ELITE böl a FREE típusú szolgáltatásra.
  • Az eredmények és grafikonok  nem lesznek letölthetőek.
    Figyelmeztetés: Töltse le és archiválja az adatait még prémium szolgáltatásának élő előfizetése  alatt!
  • Nem lesznek láthatóak a válaszok a FREE típusú számla limitje felett (havi 100 válasz).
    Figyelmeztetés: szablályzatunk alapján a limit feletti adatmennyiség a prémium számla lejárata után 30 nappal lesz törölve. Az adatok a prémium szolgáltatás időtartama alatt automatikusan archiválva vannak.


Tipp: A közelgő lejárati időpontról  e-mailben kap értesítést de az alkalmazás felületén is látható lesz a figyelmeztetés. Így elegendő idő áll rendelkezésre, hogy döntést hozzon a prémium szolgáltatás meghosszabbításáról.

062