1. Klik op de knop Een enquête maken op uw dashboard.

2. Selecteer een van de volgende drie opties: Hoe wilt u uw enquête maken?

1. Gebruik een template - U kunt kiezen uit 100+ professionele sjablonen.

2. Start een nieuwe enquête - Maak een geheel eigen enquête vanuit het niets.
  3. Kopieer een enquête - Kopieer en bewerk de bestaande enquête.

Tip: Test altijd uw enquête voordat u deze met uw respondenten deelt. Controleer uw grammatica, controleer op ontbrekende vragen of antwoorden en begin daarna met het verzamelen van antwoorden.