1. Klik op de knop + Maak en enquête op uw dashboard.

2. Selecteer een van de volgende drie opties: Hoe wilt u uw enquête maken?

1. Gebruik een template - U kunt kiezen uit 100+ professionele sjablonen.

2. Start een nieuwe enquête - Maak een geheel eigen enquête vanuit het niets.

U komt in de enquête -editor, waar u willenkeurig de bestaande sjabloon kunt bewerken of vragen kunt invoegen in een lege enquête. Blader door meer artikelen in onze Help om meer te weten te komen over de mogelijkheden en functies die Survio biedt.

Enquêtemappen

Onze premium gebruikers kunnen hun enquêtes in mappen plaatsen en deze sorteren op basis van categorieën zoals de maand/het jaar waarin het onderzoek plaats vond, geplande enquêtes, reeds uitgevoerde enquêtes, enz. Het enige wat u moet doen, is op het symbool "+" aan de linkerkant van het scherm te klikken en uw map een naam te geven. Alle enquêtes worden standaard in de map Mijn Enquêtes geplaatst. Indien uw abonnement verloopt, blijven de bestaande mappen beschikbaar, maar u kunt geen nieuwe aanmaken.

Tip: Test altijd uw enquête voordat u deze met uw respondenten deelt. Controleer uw grammatica, controleer op ontbrekende vragen of antwoorden en begin daarna met het verzamelen van antwoorden.