U kunt elke vraag verplaatsen naar een bestaande, of nieuwe pagina.

1. Klik op de vraag en selecteer Verplaatsen.

2. In de Naar pagina: kies het paginanummer waar u de vraag naar wilt verplaatsen.

3. Bevestig de locatie van de vraag en verander dit met de knop VERPLAATSEN

Tip: Nu u weet hoe u de vragen tussen pagina's kunt verplaatsen, raden we u aan om de enquête in meerdere pagina's op te delen. De enquête zal hierdoor interactiever en preciezer zijn. Hoe maakt u meerdere enquête pagina's.