Klik Instellingen in het hoofdmenu van de enquête-editor.

U zult deze basis enquête-opties zien:

• Meerdere inzendingen - als deze op AAN staat, kunt u meerdere antwoorden van meerdere mensen verzamelen op één apparaat (pc, smartphone). Voorbeeld: leerlingen in een klas kunnen de enquête op de computer van docenten beantwoorden.
  • Automatisch scrollen bij vragen - erg handige functie, die veel klikken bespaart en het indienen van enquêtes een fluitje van een cent maken, m.n. voor respondenten die mobiele apparaten gebruiken. Het helpt u om meer vragen beantwoord te krijgen met minder moeite. Nadat een respondent een vraag heeft beantwoord, wordt de nieuwe vraag automatisch weergegeven. U hoeft niet op de knop Volgende te klikken. Alleen de één keuzevragen worden ondersteund.

• Terugkeren naar vorige vragen - u kunt de terugkeer naar vorige vragen verbieden voor de respondenten, zodat ze niet terug kunnen gaan en van gedachten kunnen veranderen.

• Vraagnummers - schakelt de automatische vraag nummering IN of UIT.

• Knoppen voor sociaal delen - op de Uitstappagina staan pictogrammen voor sociale netwerken (Facebook, Twitter, etc.) voor het eenvoudig delen van enquêtes. Respondenten kunnen u helpen de enquête eenvoudig te verspreiden, zodat u sneller meer antwoorden kunt krijgen. Deze instellingen worden alleen toegepast op de aangepaste Uitstappagina die alleen bruikbaar is voor klanten met ZAKELIJKE of ELITE premium-pakketten.

• Survio-advertentie - premium functie waarmee de voettekst van de enquête met het Survio-logo kan worden uitgeschakeld.

• Omleiden van respondenten naar website - premium functie waarmee alle respondenten van uw e-shop, website of blog kunnen worden omgeleid na het indienen van de enquête. U kunt een korting aanbieden, persoonlijk dank zeggen of de respondenten belonen voor hun tijd en harde werk.

• Enquête taal - wijzigt de taal van de enquête die van invloed is op de enquête systeemteksten zoals standaard helpteksten, knop- en waarschuwingsberichten.

Waarschuwing: U moet uw vragen in de enquête zelf vertalen. Survio is geen automatische inhoud vertaler.

Tip: De basisinstellingen van antwoorden (reacties) verzameling is te vinden in artikelen - Activering / deactivering van respons verzameling en in Beschikbaarheid van de enquête. Activeer nieuwe antwoord meldingen op e-mail of Slack. Voor gevorderde gebruikers hebben we een zelfstudie gemaakt voor het toevoegen van eigen gegevens aan uw enquête met behulp van URL-parameters. Verbindt Survio en Google Analytics en krijg de marketing statistieken die u altijd al had willen hebben.