Er zijn gebruiksmomenten wanneer u uw enquêtes voor het publiek wilt verbergen. Doorgaans horen interne beoordelingen van medewerkers of prestatie-evaluatievragen privé te worden gehouden binnen de organisatie. Beveilig uw enquête met een wachtwoord en laat het alleen gebruikt worden door mensen die een wachtwoord hebben.

1. Klik Instellingen in het hoofdmenu van de enquête-editor.

2. Scroll omlaag naar het gedeelte Beveiliging. Zet de wachtwoordbeveiligings-schakelaar op AAN.

3. Voer uw wachtwoord in of gebruik de ingebouwde wachtwoordgenerator.

4. Het is belangrijk om uw enquête te testen. Klik hiervoor op Voorbeeld in het hoofdmenu.

5. Als u deze vergrendelde pagina ziet, is de enquête beveiligd met een wachtwoord.

6. Vergeet niet om uw werknemers (respondenten) het juiste wachtwoord te geven.

Tip: Het is ook mogelijk om de toegang tot de enquête alleen voor specifieke IP-adressen te beperken. We raden u aan om deze instelling op uw beheerder te laten staan. Het is noodzakelijk om erop te wijzen dat deze beperking niet 100% zeker is. Tegenwoordig is er een gebrek aan IP-adressen, dus veel bedrijven kunnen daardoor onder één IP-adres werken. Daarom kunnen er mensen zijn die willekeurig naar uw enquête gaan, zelfs als u denkt dat deze door een IP wordt beschermd.