Nadat u klaar bent met het maken van uw enquête in de editor, is het het juiste moment om antwoorden te verzamelen. Survio biedt u geen respondenten, we hebben geen database met mensen die enquêtes invullen.

OM ANTWOORDEN TE KRIJGEN, DIENT U ZELF DE ENQUÊTE NAAR UW RESPONDENTEN TE STUREN!

Dit kunnen uw klanten, cliënten of vrienden zijn.

Waarschuwing: we raden u ten zeerste aan uw enquête te testen voordat u deze verzendt. Zorg ervoor dat uw enquête correct functioneert, alles bevat wat u wilt en dat er geen grammaticale fouten in voorkomen.

1. Klik op Reacties ontvangen in het hoofdmenu.

2. Het eerste dat u ziet, is een link naar uw enquête. Klik op de knop Kopiëren om de link naar het klembord te kopiëren en verzend de link vervolgens via e-mail naar uw doelgroep (respondenten).

3. Een van de populairste manieren om enquêtes te delen is Facebook. U kunt echter ook Twitter, Google+, LinkedIn en VKontakte gebruiken. Klik simpelweg op het pictogram en volg de instructies.

4. De E-mail uitnodiging applicatie helpt u:

• Uitnodigingen te sturen voor enquêtes naar duizenden e-mails in slechts een paar klikken.
  • Automatische herinneringen in te stellen om zo meer antwoorden te krijgen.
  • Identificeert de identiteit van de respondenten (de verzamelde antwoorden hebben e-mailadressen van de respondenten zodat u weet wie er heeft gereageerd en ook hoe zij hebben gereageerd.
  • Waardevolle marketing statistieken van uw campagne te ontvangen.

Deze toepassing is erg populair bij zakelijke klanten omdat deze veel processen automatiseert met betrekking tot de massale respons verzameling en veel inspanningen bespaart.

Om e-mail uitnodigingen te kunnen gebruiken, dient u een BUSINESS premium abonnement te activeren. We hebben een gedetailleerdere zelfstudie van de enquête uitnodiging campagne in onze blog.

5. Enquêtes kunnen ook worden toegevoegd aan uw eigen website, e-shop of blog. Klik op de knop Code ophalen.

Er zijn drie embedding methoden:

• Een enquête knop - Zodra mensen erop klikken, wordt de enquête geopend.
  • Een i-frame - U kunt de enquête rechtstreeks toevoegen aan uw website content.
  • Een pop-up venster - Zodra mensen uw website bezoeken, wordt er automatisch een pop-upvenster met de enquête geopend.

6. U kunt de enquête afdrukken. Survio heeft een aantrekkelijk PDF-bestand gemaakt met een blanco enquête. Druk het af, ga op pad en verzamel reacties van mensen - op straat, in ziekenhuizen, enz.

Vervolgens kunt u zelf de verzamelde gegevens naar Survio overschrijven met uw link vanaf een computer (op dezelfde manier als uw respondenten zouden doen). Opmerking: Survio ondersteunt geen import van gegevens of massa-upload.

Vervolgens ziet u uw resultaten, tabellen en grafieken.

7. QR code - een functie die een QR-code maakt met uw URL-adres voor de enquête. U kunt deze code afdrukken en in uw etalage plaatsen, voor buitenreclame of billboards gebruiken, enz.