Het is niet nodig om in te loggen bij Survio om te controleren of u een nieuw antwoord heeft ontvangen of niet. Schakel de melding per e-mail of naar je Slack-kanaal in en je zorgen zijn voorbij.

1. Open Instellingen en zoek de optie Antwoord notificatie.

2. Wanneer u een nieuw antwoord ontvangt, stuurt Survio onmiddellijk een melding naar de e-mail van uw account.

Waarschuwing: Notificatie berichten bevatten geen antwoord gegevens. Het is slechts een eenvoudige melding dat u een nieuw antwoord op een enquête heeft.

3. U kunt ook Slack-notificaties gebruiken indien u hier gebruik van maakt. Activeer de optie Antwoord notificatie op Slack.

4. Wanneer u een nieuw venster ziet, klikt u op de knop Autoriseren en logt u in met uw Slack-inloggegevens.

5. Kies het kanaal dat de notificaties van Survio zal ontvangen.

6. Wanneer u een nieuw antwoord ontvangt, zal Slack het bericht tonen dat u een nieuw antwoord op uw enquête hebt ontvangen.