1. Bezoek www.survio.com en voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in op het aanmeldingsformulier.

2. Klik op de knop Een enquête maken.

3. U kunt beginnen met het maken van uw eigen enquête vanuit het niets of gebruik een vooraf gemaakt enquête sjabloon voor een makkelijke start.

4. Vervolgens gaat u naar de enquête-editor, waar u de vragen of het ontwerp kunt wijzigen.

Tip: Als u niet weet hoe u moet beginnen of als u niet wilt nadenken, kunt u de vooraf gemaakte enquête sjablonen gebruiken waarbij u uit negen verschillende categorieën kunt kiezen. U kunt kiezen uit meer dan 100 sjablonen die als beste inspiratie kunnen dienen.