De meest voorkomende fouten bij het aanmelden zijn:

1. Verkeerd wachtwoord

Als u uw wachtwoord bent verloren of vergeten, kunt u hier uw wachtwoord vernieuwen.

Tip: Wij zien nergens uw wachtwoord, dus wij kunnen dit niet naar u verzenden. Vanwege veiligheidsredenen is dit proces volledig geautomatiseerd.

2. Verkeerde e-mail

Af en toe maken gebruikers tijdens het registreren een typfout in hun e-mailadres. Als ze vervolgens proberen in te loggen met hun juiste e-mailadres, werkt het niet.

Als u zeker weet dat u het juiste wachtwoord heeft ingevuld, heeft u een typfout gemaakt tijdens de registratie. Neem in dat geval onmiddellijk contact met ons op.

• Als eerste zullen we uw identiteit verifiëren.
  • Als alles goed gaat, zullen we uw registratie e-mail handmatig herstellen.

Tip: Als u contact opneemt met onze klantenondersteuning, voorziet u ons dan altijd van de URL (het adres dat u naar uw respondenten stuurt) van één van uw enquêtes. Het helpt ons om uw account sneller te vinden en u krijgt er sneller toegang door.