Procedure voor gebruikers van een Free account

Let op: Als u een typfout heeft gemaakt tijdens de registratie, neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt uw e-mailadres niet wijzigen als u een typfout heeft gemaakt, omdat er een verificatiecode wordt verzonden naar het e-mailadres dat aan uw Survio-account is gekoppeld.

1. Klik op uw initialen in de rechterbovenhoek en selecteer Account om toegang te krijgen tot de instellingen. Klik dan in het vak met uw e-mail.

2. Voer uw wachtwoord in.

3. Voer uw nieuwe e-mailadres in. U moet dit twee keer invoeren om te bevestigen dat het correct is en zonder typefouten.

4. Een verificatiecode wordt naar uw nieuwe e-mailadres gestuurd. De code is 5 minuten geldig.

5. Nadat u de wijziging hebt geverifieerd, wordt u uitgelogd en kunt u opnieuw inloggen met uw nieuwe e-mailadres. Een bevestiging van de wijziging wordt naar uw e-mailadres gestuurd. Het wachtwoord zal niet worden gewijzigd.

Procedure voor accounts met een actief abonnement

Procedure voor accounts met een actief abonnement is hetzelfde als voor Free account gebruikers, maar met een klein verschil.

Als u een actief abonnement hebt en de eigendom aan een andere collega wilt overdragen, zal de huidige eigenaar een verificatiecode in hun inbox ontvangen. Dit is om te verzekeren dat de rechtmatige eigenaar de wijziging bevestigt.

Houd er rekening mee dat het wijzigen van het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, uw factuurgegevens niet bijwerkt. U kunt de zelfbedieningsoplossing gebruiken die wordt gehost door onze betalingsverwerker Stripe om uw factuurgegevens bij te werken: Stripe/Survio - Zelfbedieningsportaal