Klik Instellingen in het hoofdmenu van de enquête-editor.

U zult deze basis enquête-opties zien:

• Enquête deadlines - maakt het mogelijk om een start- /einddatum in te stellen voor wanneer uw enquête toegankelijk zal zijn en antwoorden zal verzamelen.

• Meerdere inzendingen - als deze AAN staat, kunt u meerdere antwoorden van meerdere mensen verzamelen op één apparaat (pc, smartphone). Voorbeeld: leerlingen in een klas kunnen de enquête op de computer van een docent beantwoorden.

• Automatisch scrollen bij vragen - erg handige functie, die veel klikken bespaart en het indienen van enquêtes een fluitje van een cent maken, m.n. voor respondenten die mobiele apparaten gebruiken. Het helpt u om meer vragen beantwoord te krijgen met minder moeite. Nadat een respondent een vraag heeft beantwoord, wordt de nieuwe vraag automatisch weergegeven. U hoeft niet op de knop Volgende te klikken. Alleen de enkele keuze vragen worden ondersteund.

• Terugkeren naar vorige vragen - u kunt de terugkeer naar vorige vragen verbieden voor de respondenten, zodat ze niet terug kunnen gaan en van gedachten kunnen veranderen - u kunt de terugkeer naar vorige vragen verbieden voor de respondenten, zodat ze niet terug kunnen gaan en de gegeven antwoorden niet kunnen wijzigen.

• Vraagnummers - schakelt de automatische vraag nummering IN of UIT.

• Enquête taal - wijzigt de taal van de enquête die van invloed is op de enquête systeemteksten zoals standaard helpteksten, knop- en waarschuwingsberichten.

Waarschuwing: U moet uw vragen in de enquête zelf vertalen. Survio is geen automatische inhoud vertaler.

Geavanceerde instellingen – in het menu aan de linkerkant van het scherm

• Antwoordmelding per e-mail - ontvang een e-mail wanneer een respondent uw enquête indient.
  • Aangepaste URL-parameters - voeg uw eigen gegevens toe aan uw enquête (klant-ID, bestel-ID, land, enz.) m.b.v. URL-parameters.
  • Stuur respondenten door naar uw website - dit is een premium functie waarmee alle respondenten direct na het indienen van de enquête kunnen worden doorgestuurd naar uw webshop, website of blog. U kunt een korting aanbieden, persoonlijk dank zeggen of de respondenten belonen voor hun tijd en moeite.

Tip: De basisinstellingen van antwoorden (reacties) verzameling is te vinden in artikelen - Antwoorden verzamelen in- of uitschakelen en in Automatisch antwoorden verzamelen uitschakelen,   Inschakelen van notificaties voor nieuwe antwoorden per e-mail. Voor gevorderde gebruikers hebben we een zelfstudie gemaakt voor het toevoegen van eigen gegevens aan uw enquête met behulp van URL-parameters. Koppel Survio en Google Analytics en krijg de marketing statistieken die u altijd al had willen hebben.