Er zijn gebruiksmomenten zoals interne beoordelingen van medewerkers in een bedrijf of prestatie en evaluatievragen wanneer het van toepassing is om uw enquête met een wachtwoord te beveiligen. De enquête zal dan alleen door degene worden gezien die het wachtwoord kent.

1. Klik Instellingen in het hoofdmenu van de enquête-editor.

2. Klik op Veiligheid in het linkermenu en zet de activeringsschuifregelaar aan naast Wachtwoordbeveiliging en voer uw wachtwoord in.

3. Als u deze pagina ziet, is de enquête beveiligd.

4. Vergeet niet om naast het webadres van de enquête ook het wachtwoord aan de respondenten te geven.

Tip: Het is ook mogelijk om de toegang tot de enquête alleen voor specifieke IP-adressen te beperken. We raden u aan om deze instelling op uw beheerder te laten staan. Het is noodzakelijk om erop te wijzen dat deze beperking niet 100% zeker is.