1. På oversiktssiden klikker du på Lag en spørreundersøkelse.

2. Her velger du Lag en kopi.

3. Velg spørreundersøkelsen du ønsker å kopiere og klikk på FORTSETT.

4. Endre navnet på spørreundersøkelsen og trykk på FORTSETT.

5. Du vil få åpnet et redigeringsverktøy der du kan utforme spørreundersøkelsen din slik du vil ha den.

Tips: Endre navnet på det kopierte spørreskjemaet. Med dette unngår du å ha flere prosjekter med samme navn, som vil gjøre det vanskelig å finne den rette. Det holder med små justeringer, f. eks. kundetilfredsstillende  - juni, kan du endre til kundetilfredshetsmåling - juli.