1. På oversiktssiden klikker du på Lag en spørreundersøkelse.

2. Her velger du Lag en kopi.

3. Velg spørreundersøkelsen du ønsker å kopiere og klikk på FORTSETT.

4. Endre navnet på spørreundersøkelsen og trykk på FORTSETT.

5. Du vil få åpnet en editor der du kan umiddelbart foreta de nødvendige justeringer.

Tips: Endre navnet på det kopierte spørreskjemaet. Med dette unngår du å ha flere prosjekter med samme navn, som vil gjøre det vanskelig å finne den rette. Det holder med små justeringer, f. eks. kundetilfredsstillende  - juni, kan du endre til kundetilfredshetsmåling - juli.