Advarsel: Bytt aldri på en spørreundersøkelse som allerede er i gang. Du kan gjøre uopprettelig skade på de allerede samlede svar. Endringer kan endre oppfattelsen på spørsmålet, og det kan hende at dataene vil deretter ikke gi mening. Eventuelle endringer vil du ikke kunne reparere eller angre på.

Spørreundersøkelser som er deaktivert kan du selvfølgelig justere på. Du kan endre på spørsmål, legge til sideropplaste logoendre designsett opp logikk, osv.

Endring av spørsmål

1. Klikk én gang på spørsmålet du ønsker å endre på i redigeringspanelet.

Tips: Om du klikker på det valgte spørsmålet to ganger (såkalt dobbeltklikk), åpnes redigeringsvinduet umiddelbart og du kan hoppe over trinn nr. 2.

2. Velg Endringen du ønsker å gjøre.

3. V

4. Ved å klikke på Innstillinger vil du kunne se flere muligheter.

5. Vinduet med teksten til spørsmålet vil bli åpnet. Bekreft endringene og trykk på LAGRE.

Tips: For hvert spørsmål kan du ikke bare justere på tekst men du kan opplaste bilder/video eller gjøre andre innstillinger.