Klikk på Innstillinger i spørreskjemaeditoren i toppmenyen.

Grunnleggende alternativer av spørreskjemaets oppførsel er:

• Flere utfyllinger - En innstilling hvor du tillater å ta imot flere svar fra én enhet (pc, smarttelefon)
  • Automatisk spørsmål-rulling - Når spørsmålet er utfylt blir du automatisk flyttet til neste spørsmål (dette er tilgjengelig kun spørsmålstyper med valg av ett svar). Spesielt nyttig funksjon for mobiltelefoner. Du sparer flere klikk, og forkorter utfyllings tiden som fører til flere innsamlet svar.
  • Mulighet å gå tilbake til forrige spørsmål - Du kan forby respondenter å gå tilbake til tidligere spørsmål, slik at de ikke lenger kan endre svarene sine.
  • Nummerering av spørsmål - slå på / av automatisk nummerering av spørsmål.
  • Enkel deling på sosiale nettverk - sosiale nettverk ikoner (Facebook, Twitter, etc.) blir vist på takk-siden etter å ha fullført spørreskjemaet. På denne måten kan respondenter dele et spørreskjema og bidra til å samle flere svar. Endring av innstillinger er mulig kun på en egendefinert takk-side som er tilgjengelig kun for BUSINESS og ELITE-pakken.
  • Survio reklame - En premium-funksjon som slår på / av Survio reklamen i spørreskjemaet footer.
  • Videresending av respondenter til nettsiden - En premium-funksjon som tillater å sende respondenter til nettstedet ditt, eshop eller blogg der du kan takke dem, tilby rabatt eller belønning for utfylling av spørreskjemaet
  • Spørreundersøkelses språk - Du kan endre språket i spørreskjemaet. Det som blir endret er systemteksten av knapper Forrige / Neste, Send, hjelpetekster og feilmeldinger.
    Advarsel: Selve teksten til spørsmål i undersøkelsen må du oversette selv. Survio er ikke en automatisk oversetter for ditt eget innhold.

Tips: Artikler vedrørende innstillings endringer i innsamling av spørreskjema er - Aktive / deaktiv samling av svar og Spørreskjema tilgjengelighet.  Aktiver varsler om nye svar på e-post eller Slack.  Artikkelen om Overføring av data til spørreskjema med nettadresse variabler er for svært avanserte brukere som ønsker å vite mer om dette. Det er også mulig å koble Survio spørreskjema med Google Analytics.