I enkelte tilfeller (typisk i bedriftsinterne undersøkelser) er det hensiktsmessig å sikre spørreskjemaet med et passord. Spørreskjemaet vil være synlig kun for de som kjenner passordet.

1. Klikk på Innstillinger i spørreskjemaeditoren i toppmenyen.

2. Trykk på Sikkerhet i menyen til venstre og aktiver valget Passordbeskyttelse. Legg inn ønsket passord.

3. Om du ser denne siden, er undersøkelsen din sikret:

4. Husk å dele passordet med respondentene dine.

Tips: Det er også mulig å begrense tilgang så kun enkelte IP-adresser får tilgang. Denne løsningen er dog ikke 100% sikker.