Koblingen mellom GA og Survio lar deg spore flere beregninger. F. eks. på hvilken enhet ble spørreskjemaet fylt ut: på en smarttelefon, pc eller nettbrett. Eller hvor lang tid ble brukt på å fylle ut undersøkelsen og hvor mange som åpnet spørreskjemaet og fullførte det.

1. Klikk på Innstillinger i spørreskjemaeditoren i toppmenyen.

2. Aktiver Google Analytics. Var oppmerksom på at dette er en premium-funksjon til abonnemant pakke. Om funksjonen ikke virker må du først aktivere premium pakken.

3. Skriv inn UA-koden din. Du finner den i Google Analytics-kontoen din.

4. Og du er ferdig.

Tips: Vi har en detaljert artikkel om Survio og Google Analytics-integrasjon på bloggen vår. Du finner en detaljert oppsett instruksjon der og tips om hvordan du effektivt kan bruke integrasjon.