Individuelle svar er individuelle utfylte spørreskjemaer.
Ett svar betyr et utfylt spørreskjema.

Brukere med Free - konto ser enkelte svar i appen opptil 100 svar i måneden.
Premium kunder har høyere grenser og kan laste ned resultater og individuelle svar i henhold til aktivert abonnement - pakke.

1. På hjemmesiden - klikk på diagram-ikonet ved den valgte spørreundersøkelsen.

2. Du kommer til appen Resultater hvor du kan se Sammendrag resultater. Klikk på Individuelle svar i menyen.

3. Du vil se en tabell der hver rad representerer et individuelt svar (utfylte spørreskjemaer) og kolonner representerer spørsmål i spørreskjemaet.

4. Ved å klikke på søppelkassa kan du slette svar

Ved å trykke på Ja-knappen i "Bruke?" - kolonnen kan du deaktivere svar fra behandling. Et slikt svar er ikke inkludert i resultater (det er f. eks.bra til å kaste ut svar du fylte ut som prøvesvar).

5. Når du plasserer musepekeren på linjen vil den bli farget.

6. Hvis du klikker på linjen vil du se det valgte svaret direkte i spørreskjemaet.

Tips: Ved å klikke på skriverikonet kan man skrive ut et spesifikt spørreskjema, inkludert respondentens svar.