Advarsel: I den grunnleggende FREE- kontoen (den som er gratis) kan du ikke bulk nedlaste svar eller sammendrag resultater!

For å kunne laste ned data aktiver en av premium-tjenester PERSONAL, BUSINESS eller ELITE. Du kan deretter laste ned to typer filer:

• Individuelle svar - rådata for hvert fullført spørreskjema.
  • Sammendrag resultater -  automatisk summerte resultater.

Sammenligning av FREE / PREMIUM

Type av pakke
FREE
PREMIUM
PERSONAL
BUSINESS
ELITE
Individuelle svar
Støtter ikke nedlasting
XLSx
XLSx, CSV
XLSx, CSV, XML
Sammendrag resultater
PDF
PDF, DOCx, PPTx
PDF, DOCx, PPTx

Hvordan laste ned data?

1. På hjemmesiden klikk på diagram-ikonet ved den valgte spørreundersøkelsen.

2. Du kommer til appen Resultater.

3. Klikk på ikonet for valgt filformat og lagre filen på datamaskinen.

Anbefaling: Hvis du planlegger å slutte å bruke Survio  abonnement last ned alle resultater og individuelle svar for alle spørreskjemaer. Når premium-tjenester utløper vil det ikke være mulig! Din konto vil bytte til FREE versjon med alle begrensninger som følger. Alle dine data forblir liggende i minst 30 dager og kan gjenåpnes ved å kjøpe premium-tjenester.