1. For å konfigurere Survio-kontoen og tredjepartstjenest må du klikke på hamburgerikonet hvor som helst i appen. Deretter klikk på Min konto.

2. Klikk på Integrasjoner.

3. En oversikt over tilgjengelige tjenester som du kan koble med Survio vil vises.

4. JA-bryteren betyr at du er  tilkoblet og  tjenesten er aktiv. Du kan også se aktiveringsdatoen i feltet.

5. NEI- bryteren betyr at du ikke er koblet til tjenesten, og den er ikke aktiv.

For tilkoblingsinnstillinger med f. eks. Google Drive må du ha Elite-tjenesten aktiv.

1. Når du klikker på bryteren vises det et vindu med påloggingsskjema i Google Drive.

2. Logg inn på Google Drive og autoriser Survio for å laste opp dataene dine til Google Drive.

3. Google Drive er nå koblet til Survio, og bryteren er i JA-posisjonen.

Synkronisert: Aldri - betyr at spørreundersøkelsen er ennå ikke automatisk sikkerhetskopiert på Google Disk. Denne sikkerhetskopien er gjort en gang om dagen. Når data er opplastet vil du se datoen for den siste sikkerhetskopien der.

Tips: Integrasjon i OneDrive, Google Sheets og Dropbox er vesentlig det samme som vist i eksemplet i denne artikkelen. Det betyr slå bryteren til JA posisjon, klikk på innloggingsvinduet, autoriser Survio - tilgang og så er du ferdig.