1. På www.survio.com skriver du inn ditt navn, e-post og passord i skjemaet.

2. Klikk på Kom gratis i gang.

3. Du kan enten opprette en Blank undersøkelse eller bruke Ferdige maler.

4. Etter at du har skrevet inn navnet på et spørreskjema eller valgt en mal får du åpnet en editor hvor du fritt kan endre spørsmål eller design.

Tips: Om du ikke vet hvordan starte eller har ikke lyst å tenke, bruk forhåndsskrevet maler fra forskjellige kategorier. Du kan velge blant 100 maler som gir deg god inspirasjon.