De vanligste årsakene til en mislykket pålogging er:

1. Feil passord

Hvis du har mistet eller glemt innloggingspassordet ditt kan du be om et nytt passord.

Tips: Vi kan ikke se passordet ditt og vi har ingen mulighet å overføre det til deg. Denne prosessen er fullt automatisert av sikkerhetshensyn.

2. Feil e-post

Noen ganger skjer det at brukere gjør en skrivefeil i e-postadressen ved registrering. Deretter prøver de å logge inn med riktig e-post, men det går ikke.

Om du er sikker på at du skriver inn riktig passord, og problemet er at du har gjort en skrivefeil i registrerings e-post. I så fall kontakt oss umiddelbart.

• Vi vil først bekrefte identiteten din.
  • Hvis alt går bra kan vi  korrigiere registrerings e-post manuelt

Tips: Når du kontakter kundeservice vennligst oppgi alltid nettadressen din (adressen du sender til dine respondenter for å invitere til å fylle ut) av hvilket som helst spørreskjema. Det vil påskynde identifiseringen av kontoen din, og du får tilgang til det raskere.