1. For å administrere kontoen din klikk på hamburgerikonet hvor som helst i appen, og deretter klikk på Min konto.

2. I grunnleggende innstillinger kan du endre:

• Navn, Etternavn, Telefon
  • Språk (språket i programmet)
  • Nyhetsbrev på e-post
  • Innsending av systemvarsler (vi anbefaler ikke å slå av, vi sender bare viktige meldinger angående kontoens status - utløp, overskrides av grenser, etc.)
  • Passord

3. Fakturering gir informasjon om din betalte konto, inkludert faktura til nedlasting, automatisk fornyelsesdato for abonnement eller utløpsdato.

Advarsel: Du kan ikke endre registrerings e-postadresse selv. Om du trenger å endre på det vennligst ta kontakt med vår kundeservice.

Tips: Når du kontakter kundeservice vennligst oppgi alltid nettadressen din (adressen du sender til dine respondenter for å invitere til å fylle ut) av hvilket som helst spørreskjema. Det vil påskynde identifiseringen av kontoen din, og du får tilgang til det raskere.

URL-adresse eksempel: