Betalte Survio premium-tjenester får du ved å aktiver et abonnement:

1. Velg pakken som passer deg best i prislisten - ELITE, BUSINESS eller PERSONAL.
  2. Velg abonnements lengde - årlig eller månedlig.

Etter at du gjør ditt første kjøp vil abonnementet blir satt som AUTOMATISK fornyelse betaling i henhold til den valgte faktureringsperiode (måned, år). Betalingene blir automatisk gjort frem til abonnementet er kansellert.

• Fordelen med abonnement er at du ikke trenger å bekymre deg for noe, og alt går automatisk. Du har Survio Premium-tjenesten tilgjengelig uten avbrudd.
  • Ulempen er at hvis du ikke planlegger å bruke tjenesten langsiktig, må du selv huske på å kansellere abonnementet når du ikke lengre vil bruke premium-tjenester

Eksempel på et 5 måneders abonnement:

• 22.4.2018 vil du kjøpe MÅNEDLIGE abonnement for tjenesten PERSONAL.
  • 22.5. 2018 blir du automatisk belastet for neste måned.
  • 22.6. 2018 blir du automatisk belastet for neste måned.
  • 22.7.2018 vil du bli belastet automatisk for neste måned. På samme dag bestemmer du deg for å slutte å bruke premium-tjenester og kansellere abonnementet.
  • 22.8. 2018 vil du ikke lenger bli belastet. Kontoen din utløper og går over til FREE-konto.