For å få tilgang til Survio premium-tjenester må du aktivere et månedlig eller årlig abonnement. Vi anbefaler å bli kjent med hvordan et abonnement fungerer.


MÅNEDLIG abonnement

  • Du betaler mindre beløp, men hver måned.
  • Månedlige prisen er høyere enn det årlige abonnementet.
  • Det er mer egnet for kortvarig bruk av premium-tjenester.
  • Du kan selv styre lengden på å bruke premium-tjenester etter behov


Eksempel på hvordan MÅNEDLIGE abonnement fungerer:

  • 18.8.2018 aktiverer du månedlige PERSONAL premiumpakke for 20 €.
  • 18.9. 2018 vil du automatisk bli belasted 20 € fra kortet ditt.
  • 18.10.2018 vil du automatisk bli belasted 20 € fra kortet ditt.
  • Du bestemmer deg å ikke bruke premium-tjenester for den fjerde måneden så du avbryter abonnementet.
  • 18.11.2018 vil pengene ikke lenger bli trukket fra kortet ditt, forhåndsbetalte periode utløper, og kontoen din blir endret ti FREE.


Denne prosedyren kan gjentas så ofte som ønskelig i løpet av ett år. Du kan ha et aktivt abonnement alltid 1 eller flere måneder - akkurat som du trenger.


ÅRLIG abonnement

  • Du må betale kun en gang i året.
  • Månedlig pris er tydelig LAVERE i forhold til månedlig abonnement!
  • Årlig abonnement er derfor mye bedre for langsiktig bruk av premium-tjenester og for bedrifter.
  • En annen fordel i tillegg til prisen er at du trenger ikke å bekymre deg for noe. Fornyelse av abonnement fungerer automatisk. Du har stadig tilgjengelige premium-tjenester uten avbrudd.


Eksempel på hvordan et årlig abonnement fungerer:

  • 18.8.2018 aktiverer du det årlige abonnement BUSINESS premium-pakken for 300 €.
  • 18.8. 2019 vil du automatisk bli belasted 300 € fra kortet ditt.
  • Du bestemmer deg å ikke bruke premium-tjenester for det tredje året. Så du avbryter abonnementet.
  • 18.8.2020 vil pengene ikke lenger bli trukket fra kortet ditt, forhåndsbetalte periode utløper, og kontoen din blir endret ti FREE.


Tips: Om du ikke lenger ønsker å bruke betalte Survio-tjenester må du selv avbestille abonnementet. Når forutbetalte periode utløper skifter kontoen din automatisk til FREE..