Survio bruker en abonnement betalingsmodell som blir automatisk gjenopprettet og gir kunder en ubekymret tjeneste som leveres uten avbrudd.


Om du bestemmer deg for at du ikke lenger vil bruke premium-tjenester avbryt abonnementet ditt.


De nåværende premium-tjenester vil du ha tilgjengelige for resten av forhåndsbetalt periode. Om du ikke fornyer abonnementet utløper kontoen din. Hva betyr det?


  • Arbeid med spørreskjemaene vil bli mye mer komplisert ettersom kontoen din blir automatisk byttet til FREE-konto (ikke-premium pakke).
  • Premie-funksjoner du har brukt vil ikke være tilgjengelige. På siden med oversikten på alle funksjoner kan du sammenligne hvilke funksjoner mister du når kontoen din utløper fra PERSONLIG, BUSINESS, ELITE - pakke til FREE-konto.
  • Det vil ikke lengre være mulig å laste ned fullførte resultater med tabeller og diagrammer eller individuelle svar.
    Advarsel: Husk å laste ned og sikkerhetskopier dataene dine mens premium-tjenester er i bruk.
  • Du får ikke se svar som går over FREE konto grensen (100 per måned).Advarsel: I henhold til våre regler blir svarene over grensen slettet fra ikke-premium-kontoer etter 30 dager utløp. Ved premium-tjenester er svar sikkerhetskopiert for varigheten av det aktive abonnementet.


Tips: Vi vil informere deg om utløpet av abonnementen  viae-post, samt i appen. Dette vil gi deg god tid til å bestemme om du faktisk vil la premium-tjenester utløpe eller gjenoppta dem.

062