Har undersøkelsen din en nettadresse som virker i overkant komplisert? Ønsker du å simplifisere den slik at respondentene kan være trygge på at de mottar en undersøkelse fra deg, og ikke spam?

Hvis det er tilfelle, så har du muligheten til å endre på nettadressen til undersøkelsen din.

1. Logg inn på kontoen din, og velg undersøkelsen.

2. Gå til menyvalget Samle inn svar og trykk på Endre nettadresse

3. Du kan endre den siste delen av URLen (som kommer etter survey/d/)

4. Trykk Lagre når du er fornøyd.

Når du er ferdig kan du dele den nye nettadressen med respondentene dine.

Eksempel:

Opprinnelig nettadresse til en undersøkelse: https://www.survio.com/survey/d/V0U5U4B8S9F3B2K6N

Redigert nettadresse til en undersøkelse: https://www.survio.com/survey/d/kundetilfredshet