Survio BUSINESS er et årsabonnement som kan kjøpes direkte med debet/kredittkort, eller via fakturabetaling (proformafaktura). Survio BUSINESS er ikke tilgjengelig som et månedsabonnement.

Vi tilbyr tre løsninger - SmallMedium og Enterprise. Du kan finne løsningen som passer deg og ditt selskap i prislisten vår, og deretter følge stegene beskrevet under for å fullføre kjøpet.

NB: Dersom du er interessert i Enterprise-løsningen må dere kontakte vårt salgsteam for å gjennomføre kjøpet. Small og Medium kan betales direkte med kreditt/debetkort!

Om du ønsker å betale med kort, trykk på Fortsett-knappen og følg de samme instruksjonene beskrevet i artikkelen vår Hvordan kjøper jeg et abonnement?

Om du må betale med proformafaktura, vennligst følg stegene under.

1. Åpne prislisten, velg Businessabonnementer og finn pakken som passer for deg eller selskapet ditt. De som er interessert i Enterprise-løsningen må trykke på Få et tilbud, mens de som er interessert i Medium- og Small-løsningene kan trykke på Velg-knappen og velge Betal med faktura.

2. Du blir så bedt om å velge hvor mange seter (brukerkontoer) du trenger, emailaddressen din, og eventuelle beskjeder, spørsmål o.l. du måtte ha til salgsteamet vårt.

3. Du vil etter kort tid bli kontaktet av salgsteamet vårt for videre instruksjoner.

Dersom du fatter interesse for Survio BUSINESS via brukerstøtten kan de selvsagt videresende informasjonen din til salgsteamet slik at de kan følge opp og hjelpe deg med å velge riktig løsning, samt assistere deg med kjøpsprosessen.