Dersom du ønsker å få en demonstrasjon av Survio BUSINESS før du evt. kjøper tilgang, kan dette enkelt gjøres via hjemmesiden vår.

Vi har gjort det enkelt å  Booke en demo. Du kan gjøre dette via de fleste sidene på hjemmesiden vår. Du finner en knapp for å booke en demonstrasjon på toppen av skjermen, ved siden av Innlogging- og Registreringsknappene

Se bildet nedenfor for et eksempel. I tillegg til disse, kan du også enkelt booke en demonstrasjon etter at du har logget inn ved å trykke på Book en demo etter at du har logget inn.

1. Trykk på en av de mange “Få en 1-til-1 demonstrasjon”-knappene, den ovennevnte Book en demo, eller book en demonstrasjon via prislisten vår.

2. Når du trykker på Få en 1-til-1 demonstrasjon blir du videresendt til skjemaet under hvor du kan legge inn kontaktinformasjonen din, samt litt informasjon om deg/selskapet ditt. Du kan også legge til evt. spørsmål eller supplerende informasjon, som f.eks. hva du/dere ønsker å få ut av Survio BUSINESS.

3. Om du trykker på en av de blå Book en demo-knappene i nedre høyre hjørne blir du bedt om å velge hvilken salgsagent du ønsker å snakke med

For tiden tilbyr vi demonstrasjoner på Engelsk, Tsjekkisk, Tysk og Spansk. Vi er tilgjengelige innenfor alminnelig norsk arbeidstid.

1. Velg et tidspunkt og en dato som passer deg, og trykk på Bekreft.

2. Legg inn kontaktinformasjonen din og litt informasjon om selskapet ditt, og hva du ønsker å få ut av demonstrasjonen.

3. Bekreft, og så blir du kontaktet av salgsteamet vårt.