Betalte Survio premiumtjenester får du ved å aktivere et abonnement:

1. Velg pakken som passer deg best i prislisten - BUSINESS, ELITE, STANDARD eller MINI.
  2. Velg abonnementets lengde - årsabonnement eller månedsabonnement.

Etter at kjøpet er utført, vil abonnementer automatisk fornye seg i henhold til den valgte faktureringsperiode (måned, år). Betalingene blir automatisk gjort frem til abonnementet er kansellert.

• Fordelen med abonnement er at du ikke trenger å bekymre deg for noe, og alt går automatisk. Du har Survio Premium-tjenesten tilgjengelig uten avbrudd.
  • Ulempen er at hvis du ikke planlegger å bruke tjenesten langsiktig, må du selv huske på å kansellere abonnementet når du ikke lengre vil bruke premium-tjenester

Eksempel på et 5-måneders abonnement:

• 22.4.2023  kjøper du et månedsabonnement for et MINI-abonnement..
  • 22.5. 2023 blir du automatisk belastet for neste måned.
  • 22.6. 2023 blir du automatisk belastet for neste måned.
  • 22.7.2023  blir du automatisk belastet for neste måned. På samme dag bestemmer du deg for å slutte å bruke premium-tjenester og kansellere abonnementet.
  • 22.8. 2023 vil du ikke lenger bli belastet. Kontoen din utløper og går over til FREE-konto.