Dersom du trenger å endre brukernavnet (epostadressen du registrerte brukeren din med), må du kontakte brukerstøtte.

Som regel er det to scenarier der det er nødvendig å endre brukernavn:

1) Grunnet stavefeil under registrering

2) Dersom du eller en kollega skal ta over ansvaret for spørreundersøkelsen

Dersom du mistenker en stavefeil i brukernavnet ditt og har opprettet en spørreundersøkelse, er alt du trenger å gjøre å sende oss en melding. Vi setter pris på om du legger ved adressen til en av spørreundersøkelsene dine, da dette hjelper oss å lokalisere kontoen din.

Passordet ditt forblir uendret!

Dersom du eller en kollega tar over ansvaret for en spørreundersøkelse er det nødvendig med litt mer informasjon.

For eksempel:
Per har jobbet med en spørreundersøkelse men får andre oppgaver, så Espen tar over ansvaret. Dersom det er ønskelig å endre brukernavnet fra per@bedrift.no til espen@bedrift.no må begge to sende en epost til brukerstøtte. Dette for å forsikre at riktig person tar over ansvaret.

Kort sagt:

Om du har feilstavet brukernavnet ditt er alt du trenger å gjøre å kontakte oss, så fikser vi feilen på 1-2-3.

Om du skal overføre ansvaret for spørreundersøkelsen til en annen person må begge godkjenne dette ved å skrive til oss.