1. Gdziekolwiek w aplikacji kliknij ikonę hamburgera a następnie link Moje konto.



2. Znajdziesz się w sekcji Moje konto – Ustawienia. Przesuń się na sam dół strony i kliknij link w sekcji Usuń konto.



3. W otwartym oknie podaj właściwe hasło konta i zaznacz możliwość USUŃ.



UWAGA: Zanim usuniesz konto stwierdź, czy masz anulowane automatyczne przedłużenie prenumeraty. Płatności nie są uzależnione od korzystania z konta, a przez jego usunięcie nie dojdzie do anulowania abonamentu.

055