Survio używa modelu płacenia poprzez abonament, który jest automatycznie odnawiany, zapewnia więc klientom beztroską usługę świadczoną nieprzerwanie.


Jeśli zdecydujesz się jednak, że nadal nie chcesz korzystać z usług premium, anuluj abonament.


Aktualne usługi premium dostępne będą dla ciebie do końca okresu abonamentowego. Jeśli nie odnowisz abonament, twoje konto ekspiruje. Co to oznacza?


  • Praca nad ankietami będzie o wiele bardziej skomplikowana, ponieważ Twoje konto automatycznie przejdzie w tryb FREE (pakiet podstawowy).
  • Do dyspozycji nie będą funkcje bonusowe, wcześniej przez ciebie wykorzystywane. Na stronie z wszystkimi funkcjami poszczególnych pakietów porównaj, jakie funkcje stracisz po ekspiracji konta z pakietu PERSONAL, BUSINESS, ELITE w tryb FREE.
  • Gotowe wyniki z tabelami i wykresami ani poszczególne odpowiedzi nie będzie możliwe pobrać.
    Ostrzeżenie: Pobierz dane i zrób ich kopię zapasową w okresie ważności usług premium.
  • Nie zobaczysz odpowiedzi ponad limit konta FREE (100 miesięcznie).
    Ostrzeżenie: Zgodnie z naszymi zasadami zostaną dane ponad limit, z innych kont aniżeli premium, usunięte po 30 dniach od ekspiracji. W usługach premium kopia zapasowa tworzona jest przez cały okres trwania aktywnego abonamentu.


Wskazówka: O nadchodzącej ekspiracji poinformujemy cię poprzez e-mail oraz w aplikacji. Pozostanie ci sporo czasu do podjęcia decyzji czy chcesz, aby usługi premium  wygasły, lub czy chcesz je odnowić.

062