Activiteiten Samen Vaals - Deel je mening!

Beste Collega, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen. Je mening is belangrijk voor ons!

Sinds 2013 betalen ondernemers in Vaals reclamebelasting voor zichtbare reclame-uitingen. De reclamebelasting (200.-/jaar) is ingevoerd om een oplossing te bieden voor diverse collectieve voorzieningen en activiteiten. Deze voorzieningen zijn belangrijk voor de lokale economie en dragen bij aan een representatieve uitstraling, zoals de feestverlichting. Ze dienen ook ter verbetering van de veiligheid, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van AED-apparatuur. Daarnaast ondersteunen ze activiteiten die meer bezoekers genereren, zoals evenementen en reclameactiviteiten. Deze voorzieningen kunnen individuele ondernemers niet alleen verzorgen en betalen, maar zijn alleen haalbaar via collectieve inspanningen.

Voor de uitvoering van diverse activiteiten is Stichting Ondernemers 'Samen Vaals' opgericht. Bestuur en vrijwilligers van Samen Vaals hebben in de afgelopen 6 jaren een aantal activiteiten omgezet en willen heel graag weten wat je ervan vindt. Er is ook ruimte voor ideeën en aanmerkingen. 

Hartelijk dank voor het delen van je mening! 

Enquête starten