Onderzoek sport- en beweegvraag inwoners gemeente De Fryske Marren

Beste inwoner van gemeente De Fryske Marren,


Sportbedrijf De Fryske Marren wil het aanbod voor sporten en bewegen beter afstemmen op de behoefte van de inwoners in de gemeente De Fryske Marren in de leeftijd van 18 tot 65 jaar. In de periode van september 2021 tot en met januari 2022 loop ik stage bij Sportbedrijf De Fryske Marren, waar ik dit onderzoek als hoofdopdracht uitvoer. Kleine spoiler: Je maakt kans op één jaar lang GRATIS zwemmen bij Swimfun


Als u niet-sportend bent en meedoet aan dit onderzoek is dit van groot belang zodat ik kan achterhalen of er eventuele veranderingen doorgevoerd moeten worden in het huidige sport- en beweegaanbod, waardoor steeds meer mensen in te toekomst kunnen en willen sporten en bewegen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.


Om de sport- en beweegvraag van de inwoners te achterhalen is deze enquête opgesteld. We vragen u dan ook deze te willen invullen, omdat u mogelijk in de genoemde doelgroep valt. Swimfun is naast Sportfun en de zwemschool onderdeel van Sportbedrijf De Fryske Marren, vandaar dat wij u vragen om als vaste bezoeker van Swimfun mee te doen aan dit onderzoek


De vragen in de enquête zijn specifiek gericht op inwoners van gemeente De Fryske Marren. De voorwaarden om deel te nemen aan dit onderzoek zijn: u bent inwoner van gemeente De Fryske Marren en u valt in de leeftijdscategorie van 18 tot 65 jaar. Het maakt niet uit of u sport of niet. 


Ik zou het fijn vinden als u deze vragenlijst wilt invullen, juist ook als u niet of weinig sport en/of beweegt. Tevens verloten wij 5 keer onder de deelnemers één jaar lang GRATIS zwemmen bij Swimfun. 


De door u verstrekte gegevens gebruiken wij alleen voor dit onderzoek en zullen wij niet delen met derden.Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Enquête starten