Fiatalkori depresszió, mint mélygödör. Vajon van kiút a pokol bugyraiból?

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Kormos Barbara és Falkus Alica, a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakgimnázium pedagógiai ágazatának 12. évfolyam tanulóiként, kérdőívünk kitöltésekor a középiskolás tanulók számára meghirdetett Evangélikus Diákok Kutatókonferenciájához kérnénk az Ön segítségét.

Kutatómunkánk témája: Fiatalkori depresszió, mint mélygödör. Vajon van kiút a pokol bugyraiból?

A kérdőívünk kizárólag a TDK kutatómunka részét képezi, melynek kitöltése anonim, kitöltéshez a 14-27 éves fiatal korosztály segítségét kérjük. Kérdőívünk zárt és nyitott kérdéseket tartalmaz, néhány kérdés esetében az egyéni vélemény megfogalmazását várjuk. Kérjük, amennyiben lehetséges minden kérdésre válaszoljon.

A kérdőív kutatási adatait, a tárolt és számszerűsített eredményeket, kizárólag a

TDK kutatómunkánk elkészítéséhez használjuk fel. A kérdőív során nyújtott válaszokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk ki. A kutatást iskolánk tanára, témavezető konzulens tanárunk, Bóna Tímea felügyeli és irányítja.

Ha a kérdőív kitöltésében segítségre lenne szüksége, vagy a kérdőívvel kapcsolatosan felmerülő kérdése adódna, forduljon bizalommal témavezető tanárunkhoz: Bóna Tímea egészségügyi szaktanárhoz, az alábbi email címen: bona.timea76@gmail.com 

 

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítse kutatómunkánkat, minden egyes kitöltés hatalmas segítség!Közreműködését köszönjük!

Kormos Barbara, Falkus Alica


Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és

Pedagógiai Szakgimnázium 12. évfolyam tanulói  

Kérdőív elindítása