Powered by

De beweegvriendelijkheid van Vinkhuizen

Waarom deze enquête?

Wij voeren een project uit om de wijk beweegvriendelijker te maken. Omdat dit voor u is, vinden wij het belangrijk om uw mening hierover te weten. Daarom de vraag of u deze korte vragenlijst wilt invullen. Mocht u vragen hebben over het project: Living Lab, dan kunt aan het eind van de enquête uw gegevens achterlaten en dan nemen wij contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Ter verduidelijking van een aantal begrippen in de enquête volgt hieronder een aantal begripsomschrijvingen rondom het thema bewegen.

Bewegen

Onder bewegen verstaan we lichte lichamelijke activiteit opgenomen in dagelijkse activiteiten. Hieronder verstaan we inspanning zoals lopen, fietsen en zwemmen maar ook tuinieren, huishouden, klussen, enz. Deze lichaamsbeweging vindt plaats door de gehele dag heen zowel in de vrije tijd als ook tijdens werk. Onder sporten verstaan we lichamelijke activiteit waarbij er een grotere inspanning gevraagd wordt.

Beweegvriendelijke omgeving

Een beweegvriendelijke omgeving is een leefomgeving die mensen faciliteert, stimuleert en uitdaagt om te bewegen en te sporten. Een omgeving waarin gebruikers worden gestimuleerd (o.a. door verlichting en activiteitenaanbod) zich actief te verplaatsen en bewegen, te spelen en te sporten.

Onderwerpen in de vragenlijst

De enquête bestaat uit drie onderwerpen en in totaal 16 vragen. De vragen zijn zowel open als gesloten. De onderwerpen die aan bod komen zijn als volgt: Algemene gegevens (A), Gezondheid en bewegen (B) en tot slot Vinkhuizen in beweging (C). Voor het invullen van de enquête bent u ongeveer 10 minuten kwijt.

Alvast hartelijk dank voor het invullen!

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023