Woonwensonderzoek senioren in Bonaire

Beste deelnemer, 


Wilt u deze vragenlijst invullen? 

Ik ben Dyone Berry en loop stage bij de directie ruimte en ontwikkeling bij het OLB. Deze vragenlijst is deel van een onderzoek naar de woonwensen van senioren voor mijn studie International Development Management. Het onderzoek heet ‘woonwensen onder senioren (65+) in Bonaire’.  Het doel is om een beter beeld te krijgen van uw ervaringen en ideeën op het gebied van wonen. 


Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) is benieuwd naar de ervaringen van senioren op de woningmarkt op Bonaire. Bonaire groeit hard, en we moeten ervoor zorgen dat er genoeg betaalbare woningen voor iedereen komen. Senioren verdienen het om comfortabel te leven in hun gouden jaren. Om daarvoor te zorgen, willen we graag weten welke hulpmiddelen senioren nodig hebben in en rond het huis. Ook willen we weten wat senioren willen. 


Deze vragenlijst helpt het OLB bij het verzamelen van deze informatie. De antwoorden worden mogelijk meegenomen bij beslissingen over vergunningen of bouwplannen voor senioren. Voor uw privacy blijven uw antwoorden helemaal anoniem. De vragenlijst bestaat uit 23 vragen. Bij elke vraag kunt u kiezen uit een paar mogelijke antwoorden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten. 


Alvast bedankt voor uw deelname!  


Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023