Beoordeling Bosschenhoofdse Midzomerfeesten 2017

Beste bezoeker van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten,

Allereerst onze dank voor het bezoeken van ons evenement. Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquête, helpt u ons om inzicht te krijgen in de opzet van ons evenement. Tevens kunnen wij zo ons evenement eventueel verbeteren. De enquête is volledig anoniem.

Vriendelijke groet van het Comité van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten.

1 Wat is uw geslacht?
Vereist antwoord

2 Wat is uw leeftijd?
Vereist antwoord

3 Hoe vaak heeft u ons evenement bezocht?
Vereist antwoord

4 Geef hieronder aan op welke dag u ons evenement heeft bezocht. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Vereist antwoord

5 Geef hieronder aan wat de reden is dat u ons evenement heeft bezocht. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Vereist antwoord

6 Beoordeel hier ons evenement op diverse onderdelen.
Vereist antwoord

Goed
Ruim voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Entreeprijs
Consumptieprijs
Muziek en artiesten
Aanbod eten en drinken
Toiletten

7 U heeft zojuist de diverse onderdelen beoordeeld. Indien u opmerkingen wil plaatsen bij de onderdelen kunt u dit hieronder aangeven. Ook kunt u hier bij het onderdeel muziek en artiesten aangeven welke muziek u voorkeur heeft en welke artiesten u graag eens zou zien optreden tijdens onze feesten.

Opmerking
Entreeprijs
Opmerking
Consumptieprijs
Opmerking
Muziek en artiesten
Opmerking
Aanbod eten en drinken
Opmerking
Toiletten
Opmerking

8 Vrijdagavond was onze Midsummer Fridaynight party. Feest-DJ van de V zorgde voor goede muziek en er waren optredens van de Lawineboys en Randy Watzeels.Beoordeel deze avond als u bezocht heeft. Heeft u opmerkingen, kies dan voor anders en vul uw opmerking in.

9 Dit jaar hadden we voor het eerst i.s.m. team Midsummerrun onze Unieke Midzomerwandeling. Indien u heeft deelgenomen aan deze wandeling, hoe zou u deze beoordelen?

10 Zaterdagavond speelde coverband De Spikes en trad Wesley Klein op. Beoordeel deze avond als u deze bezocht heeft. Heeft u opmerkingen, kies dan voor anders en vul uw opmerking in.

11 Op zondagmiddag was er live muziek van coverband The Hot Dogs en een optreden van Adj Ambiance. Beoordeel deze middag als u deze bezocht heeft. Heeft u opmerkingen, kies dan voor anders en vul uw opmerking in.

12 Wat vond u dit jaar van de aankleding rondom de feesttent? Vind u dit belanrijk?
Vereist antwoord

13 Zijn er artiesten en/of bands, dj's die u graag zou willen zien tijdens de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten? Laat het ons hieronder weten.

1500 tekens resterend

14 Social media is in deze tijd erg belangrijk. Er wordt veel informatie op gedeeld. Ook wij als Bosschenhoofdse Midzomerfeesten maken gebruik van social media. Geef hieronder aan via welke social media u op de hoogte blijft van ons evenement. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
Vereist antwoord

15 Vindt u de hoeveelheid informatie en berichten op social media die wij als Bosschenhoofdse Midzomerfeesten publiceren voldoende of heeft u opmerkingen en/of suggesties.
Vereist antwoord

16 Zoals u waarschijnlijk weet is er de laatste jaren onzekerheid over de standplaats van onze feesttent. Wij willen graag van u weten wat u zou adviseren als alternatieve locatie als onze vertrouwde plaats niet beschikbaar is door bouwwerkzaamheden. Dit kan ons helpen in de toekomst mocht dit nodig zijn.
Vereist antwoord

1500 tekens resterend

17 Heeft u nog overige opmerkingen of tips dan horen wij dit graag terug. U kunt dit hieronder invullen.

1500 tekens resterend

18 Als laatste willen wij u vragen het totale evenement te beoordelen.
Vereist antwoord

0/5

Wij danken u hartelijk voor het invullen van deze enquête en hopen u weer te mogen begroeten tijdens onze Bosschenhoofdse Midzomerfeesten in 2018.

Mocht u op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief op onze website www.midzomerfeesten.com