Atitudini și percepții ale gravidelor din România privind comportamentul la naștere

Stimată Doamnă,


Vă invităm să contribuiți la cercetarea noastră privind atitudinile și percepțiile pe care femeile gravide le pot avea în perspectiva sarcinii, travaliului și a nașterii. Chestionarul care urmează a fi completat are mai multe secțiuni și se adresează femeilor insarcinate. Durarata completării este de aproximativ 10 minute.

 

Participarea este voluntară iar răspunsurile dumneavoastră vor fi tratate confidențial, informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate doar în scop de cercetare. Aveți în orice moment libertatea de a vă retrage din studiu, de a întrerupe ori de a relua chestionarul.

 

Cercetarea respectă recomandările etice internaționale privind confidențialitatea absolută a datelor colectate în studiu precum și anonimatul și siguranța datelor respondenților. Se respectă cerințele Regulamentului UE 2016/79, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

 

Este important ca pe parcursul studiului să răspundeți cât se poate de sincer la întrebări pentru tragerea unor concluzii corecte.


Pentru orice lămurire legată de acest studiu, în timpul sau după finalizarea acestuia ne puteți contacta prin e-mail la adresa mihaela-corina.slabu@umfcd.ro
Începeți Chestionarul Acum
Politica de confidențialitate | Este ușor să creați un chestionar gratuit | © Survio 2023