Medewerkerstevredenheid

Beste medewerker,


We stellen je mening en feedback als waardevol lid van ons team zeer op prijs. Om ervoor te zorgen dat we continu werken aan het verbeteren van onze werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers, nodigen we je uit om deel te nemen aan deze medewerkertevredenheids enquête.


Deze enquête is ontworpen om inzicht te krijgen in jouw ervaringen en perspectieven met betrekking tot verschillende aspecten van ons bedrijf. Er komen daarnaast vragen aan bod die gericht zijn op het toetsen van de bewustwording van voedselveiligheid en kwaliteit. Jouw eerlijke antwoorden zullen ons helpen sterke punten te identificeren en gebieden te verbeteren waar dat nodig is.

We vragen je om even de tijd te nemen om de vragen zorgvuldig en eerlijk te beantwoorden. Jouw anonimiteit wordt gegarandeerd, dus wees gerust dat je antwoorden vertrouwelijk worden behandeld en niet worden gekoppeld aan je persoonlijke identiteit.


De resultaten van deze enquête zullen worden gebruikt om gerichte initiatieven te ontwikkelen en ons in staat te stellen de werkomgeving en medewerkerstevredenheid te verbeteren. Jouw mening telt, en we zijn vastbesloten om te luisteren en actie te ondernemen op basis van de feedback die we ontvangen.


Bedankt voor je tijd en bijdrage aan dit proces.

Samen werken we verder aan een positieve en stimulerende werkomgeving.Met vriendelijke groet,

Tom Geleijnse, Pascal Huizinga, Patrick Huizinga


Enquête starten