.

Verkiezingsstem oudergeleding medezeggenschapsraad J. van der Hoevenschool Epse

Geachte Heer / Mevrouw, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen.

Beveiligd
Kandidaten voor de verkiezing ouderlid oudergeleding MR J. van der Hoevenschool Epse

Hieronder stellen de twee kandidaten MR-oudergeleding zich aan u voor, waaronder u op één kandidaat uw stem kunt uitbrengen. Stemmen kan tot 18 juni a.s. uiterlijk 18.00 u.


Voorstellen Sharon Springer:


Hoi, ik ben Sharon Springer, moeder van Sophie (groep 6) en Sam (Groep 4), 42 jaar en sinds 2007 woonachtig in het mooie Epse. 

Ik heb mijzelf verkiesbaar gesteld voor de MR. Als ouder vind ik het belangrijk mee te denken en betrokken te zijn bij onze kneuterige dorpsschool. 

Voor onze kinderen vind ik een veilige, gezonde, maar bovenal gezellige omgeving van belang. Hierdoor is er ruimte en een goede basis om je te kunnen ontwikkelen op je eigen tempo. Hierbij vind ik de zorg en aandacht voor het sociale emotionele stuk misschien wel het allerbelangrijkst.

Ik ben open, transparant, analytisch en denk dat ik een goede bijdrage kan leveren aan het behouden van een goede balans man/vrouw binnen de MR van de J van de Hoevenschool… ;-)

Groet Sharon


-------------------------------------------------------------------------


Voorstellen Gijs Scholten:


Gijs Scholten, 56 jaar, gehuwd met Babette en samen hebben we drie kinderen: Louise (10), Oscar & Olav (allebei 7 want tweeling). Alle drie zitten op de J. van der Hoevenschool, intussen in groep 6 & groep 4. Thuis praten we veel met elkaar en nemen daar ook echt de tijd voor. Zo zeggen de kinderen nog wel eens wat terug en zo leren wij als ouders ook nog eens wat. Goed onderwijs gaat over meer dan alleen leren schrijven & rekenen en topografie; het beslaat een algemeen vormende, en daarmee heel belangrijke, periode voor kinderen van deze leeftijd en een goed samenspel tussen ouders en school zie ik daarbij als onmisbaar. Ik verruim mijn blik graag om in staat zijn als spreekbuis te fungeren voor alle betrokkenen. Zo behartig ik niet alleen onze eigen, maar alle ouders’ belangen en die van hun kinderen.

1

Voor de kandidaatstelling ouderlid MR J. van der Hoevenschool heeft u de keuze uit de twee ondergenoemde kandidaten.

Maak uw keuze kenbaar door een van beide aan te klikken.