.

Volkswagen reviews

Geachte Heer / Mevrouw, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen.

Beveiligd
1

Kijkt u bij het aanschaffen van een auto naar reviews? En hoezo?

2

Wat is uw mening over de invloed van reviews bij het aanschaffen van een auto?

3

Welke auto zou u eerder aanschaffen?

Kies één afbeeldingsantwoord
4

Welke auto zou u eerder aanschaffen met behulp van reviews.

Kies één antwoord
5

Bij welke auto die u heeft gezien in deze enquete hoort deze review denk je? Weer een review van een eerlijke reviewer welke het niet mooier maakt dan wat het is (was ook al zo met de 3 en Ibiza) en al lezend dacht ik, wat bof ik met mijn Focus (1.5 182 pk). Nu vanaf nieuw bijna 3 jaar in bezit, 0,0 foutmeldingen, 0 problemen en iedere dag een grote grijns op mijn gezicht met dat fantastische onderstel, geweldig smeuïge motor/bak combinatie. By the way ,met 2,6-2,8 bar (niet eens 3 bar) op de banden rijdt de Focus met uw beschrijven ritten met gemak 1:20, zonder mild hybrid oid. Bijv. op de vakantierit naar Normandië 200 km tot de Franse grens in NL en BE gereden, 100 tot 120 km/u, verbruik ruim 1:20 met 2 personen en belading van voorstoelen tot achteraan tot raamlijn.

Kies één antwoord
6

Bij welke foto uit vraag 3 hoort deze review? Weloverwogen en met een hele lijst met wensen. Waarschijnlijk qua budget en stuk omhoog gegaan dan eerder gedacht. Zelf had ik voorheen een hatchback Golf gekocht ik 2011, de auto was 6 jaar oud, 150k op de teller, wel een simpele uitvoering, diesel, maar koste maar 6000 euro. Toen ik dit jaar op zoek was naar een opvolger had ik dezelfde wensen, en inderdaad is dat tegenwoordig lastiger, en hoefde het van mij geen diesel meer te zijn. Van mijn hoeft het niet heel veel luxe bevatten, hij moet gewoon goed rijden, en praktisch genoeg zijn voor mij. Uiteindelijk gelukt met mijn wensen, daarvoor moet je mijn review lezen. https://www.autoweek.nl/reviews/artikel/saab-9-3-sport-estate-1-8t-norden-limited-2010/ En ja, ik heb er niet meer voor betaald dan toen bij de Golf. (En nee niet na inruil) Veel plezier en veilige kilometers gewenst.

Kies één antwoord
7

de review uit vraag 5 hoort bij de gele auto en de review uit vraag 6 bij de grijze. welke van de 2 zou u na het lezen van de reviews eerder aanschaffen?

Kies één antwoord
8

Leg uw antwoord uit de vorige vraag uit.

9

Wat is nu uw mening over de invloed van reviews bij het aanschaffen van een auto?

10

Gaat u bij het aanschaffen van uw volgende auto kijken naar de reviews voordat je hem aanschaft?