CHESTIONAR privind gradul de utilizare și accesibilitate a Spațiului Privat Virtual pus la dispoziție de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) pentru operatorii economici și persoanele fizice

Stimate Domnule sau Doamnă,


Bună ziua,

Numele meu este Cristina-Georgeta Udrea și sunt doctorand în anul III la Școala Doctorală, specializarea Științe Administrative, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. 


În vederea realizării tezei mele de cercetare doctorală, vă rog să mă ajutați prin completarea acestui chestionar, prin care îmi propun să analizez impactul pe care îl are digitalizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, respectiv Spațiul Privat Virtual (SPV), asupra nevoilor contribuabililor, modul prin care s-a îmbunătățit timpul de răspuns la solicitările acestora, dacă platforma este accesibilă și utilă, și totodată, ce îmbunătățiri se pot aduce SPV-ului. Intenția mea și eforturile dumneavoastră, prin această participare, vor contribui la îmbunătățirea serviciului public, de care avem cu toții nevoie.
📌Nu există răspunsuri corecte sau greșite.

📌Datele dumneavoastră sunt confidențiale, iar răspunsurile sunt anonime și vor fi folosite în scop academic.

📌Aveți libertatea de a vă retrage oricând din studiu fără consecințe.

📌Durata medie de completare a chestionarului este de 15-20 minute.


❗️Vă rog să mă ajuți să colectez datele necesare și să îmi împărtășiți experiențele dumneavoastră legate de subiectul cercetării.


Vă mulțumesc pentru timpul acordat!


Începeți Chestionarul Acum