MyWay

Tisztelt Uram vagy Hölgyem,


A Generali MyWay igényfelkeltő a Generali Biztosító biztosításközvetítőinek a munkáját segítő online támogató eszköz, melynek segítségével biztosítási tanácsadónk felméri az Ön egyéni élethelyzetét, terveit, igényeit és kockázatait annak érdekében, hogy az Ön céljainak leginkább megfelelő biztosítási megoldásokat kínálhassunk Önnek. 

Az igényfelkeltőt a biztosítási tanácsadónk Önnel együtt készíti el. Ennek során a tanácsadó a fenti témákban kérdéseket tesz fel Önnek és az Ön által adott információkat felviszi a Generali MyWay alkalmazásba. A felmérés végén előáll az igényfelkeltő dokumentum, amelyet a tanácsadónk pdf csatolmányként elküld az Ön email címére.

A felmérés tartalmaz egy egyszerű személyiségtesztet (DISC teszt) is, amelynek segítségével azonosítjuk az Önre leginkább jellemző személyiségjegyet, és ez alapján Önt a négy jellemző személyiségprofilok egyikébe soroljuk be. Az Önre jellemző személyiségjegy azonosítása a célzottabb és gyorsabb igényfelkeltés érdekében történik.

A felmérés befejezésekor egy erre rendszeresített online felületen biztosítunk lehetőséget Önnek arra, hogy a felmérés során adott adatai kezeléséhez megadja a szükséges hozzájárulást a felületről elérhető adatkezelési tájékoztató ismeretében. Az adatkezelési tájékoztatóban részletes információkat talál az adatok kezelésének feltételeiről, ideértve az adatmegőrzés időtartamát, az adatkezeléssel szembeni tiltakozás lehetőségét, és az Ön adatkezeléssel kapcsolatos jogait.

Fontosnak tartjuk kiemelni az Ön számára, hogy az igényfelkeltő kapcsán adatkezelésünk kizárólag az Ön önkéntesen megadott hozzájárulásán alapulhat. Ezért, amennyiben a felmérés végén Ön mégis úgy dönt, hogy nem adja meg az említett hozzájárulását, úgy a rendszerbe bevitt összes adata 24 óra elteltével automatikus törlődik.


Kérem, szánjon néhány percet az idejéből az alábbi kérdőív kitöltésére.

Kérdőív elindítása